Какво да знаем при избора на гранитогрес

Гранитогрес - какво да знаем за избора

 

Здрав и устойчив, познатият на всички гранитогрес се нарежда сред фаворитите материали за мнозина от нас. Тази подова настилка успява да се впише великолепно към всяко помещение, независим от негови характер.

 

Днес ще посочим пред вас няколко изключително ценни качества на материала, които да вземете под внимание, ако ви предстои да обзавеждате дома си или сте на път да стартирате частичен ремонт.

 

Всичко, което да знаем за гранитогреса

 

Както стана ясно, гранитогресните плочки могат да бъдат поставени почти навсякъде. Тази свобода на действие позволява на собствениците на имоти да разгърнат въображението си и да постигнат точно онзи краен резултат, свързан с обзавеждането, за който предварително са мечтали.

 

Днес на пазара се предлага изключително богато разнообразие, сред което имате възможност да избирате. Все пак обаче съществува известен риск, когато избирате подходящите плочки. Затова е нужно да сте дори минимално запознати с характеристиките на материала, ако искате инвестицията да е успешна.

 

Първото, което да вземете под внимание, са самите размери. Съвременните модели ви осигуряват достатъчно богато разнообразие, така че сами можете да постигнете желания ефект. На ваше разположение са квадратни, правоъгълни или други нестандартни форми, сред които да направите избор.

 

Що се отнася до самите размери, имате възможност да закупите както плочки с размер 20х20 см, така и такива, достигащи до 150х300 см.

 

Повърхността на плочките е нещо, на което хората пропускат да отдадат значение. 4 са основните завършека, сред които да избирате. Това могат да са матирани, полирани, гланцирани или релефни плочки.

 

Ако сте в търсене на подходящо решение за вашите баня, кухня или коридор, моделите с матова завършек са чудесен избор за вас.

 

Матовият завършек създава една изключително примамлива грапавина, успяваща да улови погледите и да превърне помещението в перфектно обзаведено. Освен това предпазва от подхлъзвания и нежелани инциденти.

 

Моделите с полиран завършек са чудесна алтернатива за помещения, като хол, трапезария или всекидневна. Стилната им визия автоматично превръща стаята в луксозна и приветлива.

 

Дизайнът е третото нещо, за което да помислите задълбочено. Ще откриете плочки в тъмни или светли нюанси. Всичко зависи единствено от вашите намерения и това каква е предварителната ви визуализация.

 

Модерните предложения на пазара успяват да пресъздадат красотата на естествена дървесина, каменна или мраморна повърхност.

 

Предлагаме ви да разгледате предложенията в онлайн магазина Praktis.bg, от където имате възможност да си закупите изключително модерен, качествен и на достъпна цена гранитогрес. Сигурни сме, че на това място ще попаднете на решение, отговарящо изцяло на търсенето ви.

 





{START_COUNTER}