• Интериорни врати Порта Вектор
  • Интериорни врати Омега
  • Интериорни врати Еко
  • Интериорни врати Алфа
  • Интериорни врати Натура Концепт

Аркома - официален дистрибутор на PORTADOORS за България

Предлагаме качествени врати в София и цялата страна!

Вижте нашите текущи промоции в секция “Промоции“!

Интериорът в един дом крие много за вкуса и характера на неговия собственик. Как да изберете подходяща за Вашия дом врата, която да допълва цялостния интериор и да засилва още повече усещането за стил, което носи той? Oт Аркома ще ви предложим най-доброто решение за модел врата, който да подхожда на цялостната визия на дома Ви! Като официален дистрибутор на Portadoors, ние предлагаме продукти, изработени с помощта на най-съвременните технологии.

Офисът ни се намира в София на ул. Цар Асен 120 и там можете да се запознаете с различните модели врати, които предлагаме, както и да получите консултация за отделните им елементи, така че да можете да вземете информирано решение при поръчка на вашите врати.

Portadoors, Полша, е един от най-големите производители на интериорни врати, входни врати за апартаменти, външни входни врати за къщи, пожароустойчиви врати, врати с акустична изолация и метални врати. Всички те отговарят на еропейските изисквания за качество, стандарт и издържливост и затова Portadoors се нарежда сред лидерите в проектирането и производство на висококачествени врати.

Клиентите на Аркома получават качествено обслужване, отличаващо се с професионализъм от страна на нашите служители. Разнообразието от модели, дизайни и материали на вратите, които предлагаме, ще Ви даде възможност да намерите най-доброто решение, което да пасва на вкуса и стила във Вашата къща или апартамент.

Аркома търси дистрибутори в цялата страна.